Pandèmia

COMUNICAT CGT

Ada Colau vulnera els drets sindicals a Parcs i Jardins de Barcelona

CGT Catalunya va denunciar en un comunicat que se l’exclou como segona força sindical, de la Comissió on es prenen les mesures relacionades amb el Covid-19. Publiquem el seu comunicat.

CGT Catalunya

@CGTCatalunya

dijous 7 de maig de 2020| edició del dia

La Direcció ha decidit unilateralment que l’única representació de treballadors i treballadores sigui la de dos delegats/des de CCOO, bloquejant-nos l’accés a aquesta comissió i deixant a una gran part de la plantilla sense representació.

La CGT considera, que el bloqueig es deu a l’opacitat amb què l’Institut vol gestionar la situació i a la denúncia que com a secció sindical hem anat fent des del principi d’aquesta crisi sanitària, degut al alt risc al què s’està sotmetent als companys i companyes de Parcs i Jardins per una mala gestió.

S’han acordat mesures tan perilloses com:

 •  L’obligació de reutilitzar mascaretes d’un sol ús durant 5 dies.
 •  No llegir-se la normativa de sanitat, posant en risc a tot el personal major de 60 anys, exposant-los a un alt risc per posar-los a treballar als serveis, quan aquests estaven exclosos feia temps, per ser considerat personal sensible.
 •  No comunicar als contactes directes d’un company o companya quan algú ha sigut tractat com a possible positiu des de Sanitat, sense que aquests es puguin posar en quarantena, posant així en risc la salut i la vida d’aquest i els seus familiars.
 •  Per tot això, la secció de Parcs i Jardins hem decidit denunciar a inspecció de treball l’actuació de l’empresa.

  Font: https://cgt-sapb.cat/2020/05/06/parcs-i-jardins-de-barcelona-llibertat-sindical/

  Et pot interessar: Amb concerts de Colau de 200.000 euros no s’ensurt d’una crisi social i econòmica
  temes relacionats

  Pandèmia   /    Món obrer   /    CGT Catalunya   /    Ada Colau   /    Catalunya

 • Comentaris

  Comentar