×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Aquest 8M treballadores i estudiants farem vaga general feminista!

Les dones treballadores, joves i estudiants de Pa i Roses, surtirem als carrers i farem vaga aquest 8M. Contra la dreta i l’extrema dreta, el govern "progressista" i la trampa del punitivisme.

Pa i Roses Barcelona

dimarts 7 de març
Facebook Twitter

A Catalunya, aquest 8M, Treballadores i estudiants anirem a la VAGA GENERAL FEMINISTA, convocada pel moviment feminista i els sindicats alternatius.

Pa i Rosas, surtirem als carrers per lluitar contra les violències masclistes del capitalisme patriarcal. Contra la dreta i l’extrema dreta que ens ataca permanenment els nostres drets conquerits.

També contra el feminisme dels ministeris, el govern "progressista" i la trampa del punitivisme. El feminisme institucional pretén tancar al moviment de dones a l’atzucac del codi penal i el seu projecte punitivista.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Pan y Rosas✊🏽Pa i Roses (@panyrosas.es)

Nosaltres sortirem als carrer per una lluita independent de les institucions de l’Estat, la seva justícia masclista i patriarcal i els partits del règim.

Volem que en la vaga del 8M sigui un gran altaveu per a les lluites de les treballadores precàries, exigir la fi de les externalitzacions, el crie de Las Kellys, les trebballadores del Lleure o del SAD. Per l’augments de salaris indexats segons la inflació, reducció de la jornada laboral i millors condicions per a la conciliació laboral. Contra la represió sindical, com van denunciar i partir les treballadores de SEAT.

La lluita contra la precarietat i l’explotació que pateixen les treballadores La lluita contra la violència del racisme institucional i patriarcal que sofreixen les treballadores de la llar. Derogació de la llei d’estrangeria i el tancament dels CIEs.

Volem que a la vaga del 8M s’escolti la veu de les persones trans, contra la transfòbia i la LGTBfòbia.

Lluitar contra la violència, sexual, masclista i els feminicidis, és lluitar contra una baula de tota una cadena de violències que vivim la gran majoria de les dones, les treballadores, les migrants, les joves i les pensionistes enfront de l’actual crisi.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Pan y Rosas✊🏽Pa i Roses (@panyrosas.es)

Les joves i estudiants, per una educació pública i gratuïta, una educació sexual lliure dels prejudicis obscurantistes: separació de l’Església i l’Estat! Per un futur sense violències masclistes, lgtbifobia. Per una vida que mereixi ser viscuda sense precarietat, explotació i discrimnació: els joves no se suïciden! Són víctimes d’aquest sistema assassino!

Les treballadores i estudiants farem vaga, també contra l’escalada militarista: Ni Putin ni OTAN, no a la guerra. Som feministes internacionalistes i antiimperialistes i com Rosa Luxemburg i Clara Zetkin en 1914, declarem “guerra a la guerra”.

La violència masclista no es resoldrà perquè existeixi la possibilitat individual de denunciar davant els tribunals. Cal combatre les seves causes estructurals. Enfortir la nostra organització col·lectiva i autoorganització. Així ho van fer les treballadores amb la vaga de INDITEX, de la SANITAT. De la educació a Catalunya.

Perquè no estem disposades a permetre que la nostra lluita contra les opressions es distorsioni i s’utilitzi per enfortir campanyes punitivistes i els aparells de l’Estat capitalista i patriarcal, les mateixes que persigueixen a rapers o a les feministes per fer vaga! Es reforcen les presons i la policia, la mateixa a la qual el propi govern infiltra en els moviments socials, valent-se d’enganys per a mantenir relaciones sexuals con dones activistes i aconseguir els seus objectius repressius.

Defensarem els drets i llibertats que conquistem, en el marc d’una lluita per transformar d’arrel aquesta societat.

La nostra perspectiva, des d’un feminisme socialista i revolucionari, apunta a poder gaudir plenament de les nostres pròpies vides, les nostres sexualitats, desitjos i plaers en una societat lliure d’opressions i explotació.

Aquest 8M a Catalunya, t’esperem:

9 h: PIQUET DE VAGA CENTRAL ALS JARDINETS DE GRÀCIA
12 H: PLAÇA UNIVERSITAT: estudiants i treballadores
18 h: MARXA AMB NOSALTRES DES DE PL. UNIVERSITAT

Pots llegir: La Taula Sindical convoca vaga feminista el 8M a Catalunya: “No hi ha feminisme sense l’alliberament de la classe treballadora, plural i diversa”


Facebook Twitter

Pa i Roses Barcelona

Segueix-lo a Twitter

@PanyRosasEE

Pablo Castilla: “Sobren els motius perquè els qui vam sortir fa dos anys per la llibertat de Hasél tornem als carrers”

Pablo Castilla: “Sobren els motius perquè els qui vam sortir fa dos anys per la llibertat de Hasél tornem als carrers”

Comença el judici a Laura Borràs per prevaricació

Comença el judici a Laura Borràs per prevaricació

El Ministeri de l'interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

El Ministeri de l’interior premia al policia nacional infiltrat amb una plaça a una ambaixada

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Nou cas d'infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

Nou cas d’infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light

Llei de paritat: “No vull que hi hagi 50% d'Amancio Ortega i 50% d'Ana Botín. Cal lluitar perquè no existeixi l'explotació”

Llei de paritat: “No vull que hi hagi 50% d’Amancio Ortega i 50% d’Ana Botín. Cal lluitar perquè no existeixi l’explotació”