×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Contra la LGBTIfòbia i la repressió del govern! Mobilitzacions en tot l’estat el cap de setmana

Després de la repressió policial a la manifestació #JusticiaParaSamuel a Madrid i l'augment d'agressions LGBTIfòbiques, entre el 9 a l'11 de juliol s'estenen per tot l'estat les mobilitzacions "Contra la LGBTIfòbia i la repressió del govern" de les quals Contracorrent i Pan y Rosas som part impulsora. Suma't a organitzar la ràbia.

Pan y Rosas Estado español

Contracorrent

dijous 8 de juliol de 2021
Facebook Twitter

Reproduïm la nota de premsa estatal sobre les mobilitzacions:

El passat 5 de juliol, 80 concentracions en Galiza i desenes més en ciutats de tot l’Estat ens van reunir milers de persones demanant #JusticiaParaSamuel, assassinat en una pallissa grupal al crit de “maricón” en A Coruña la nit d’aquest dissabte. Sortim a cridar contra la LGBTIfòbia assassina. A dir que ens estan matant mentre la policia i els mitjans diuen que no té res a veure que ho facin al crit de maricón.

Ens ataquen més i al ritme al qual aquest règim legitima els discursos d’odi de l’extrema dreta, que aquests mateixos dies van provocar l’assassinat racista de Younes i altres atacs. Però a més de les agressions que sofrim al carrer, en el treball o en els centres d’estudi, el passat 5 de juliol va ser la policia la que va carregar a Madrid a les ordres del Ministeri d’Interior i la Delegació del Govern, deixant ferides i detingudes.

L’endemà la portaveu del Govern va dir que "el govern recolza les actuacions dels Cossos i Forces de Seguretat en el reestabliment de l’ordre que s’hagués vist alterat". Tot lligat i ben lligat. Mentrestant, continua minimitzant, negant i retardant tot el possible la Llei Trans, mantenint l’aparell racista d’estrangeria i fronteres que nega l’entrada, també als qui fugen de la persecució a la seva identitat sexogenérica, o donant recer a sectors transodiantes que s’ajunten amb l’extrema dreta. Això també és LGBTIfòbia.

La LGBTIfòbia no sols ve en grup a donar pallisses, a vegades també actua a porrades, amb l’uniforme i el casc posat, o menystenint i menyspreant des de comissaries i jutjats a les víctimes d’agressions LGBTIfòbiques per part d’aquesta justícia patriarcal i reaccionària. Barallarem i organitzar-nos contra les agressions LGBTIfòbiques, no sols a defensar-nos, a atacar aquest sistema patriarcal i capitalista que ens està matant. Quan no se’ns pot treure els diners, quan qüestionem els límits, s’acaba el arcoiris i la tolerància i arriben les porrades.

Les rentades de cara de les forces repressives de l’estat una setmana abans en l’Orgull LGBTI s’han dissipat a cop de porrada contra els qui protestaven per l’assassinat homofóbico de Samuel. No hi ha campanya de pinkwashing que oculti que han enviat a la policia a colpejar brutalment una manifestació que rebutja l’assassinat d’un jove al crit de "maricón", com el fa en desnonaments, fronteres o piquets.

Estem fins a dalt de ràbia i l’organitzarem perquè, si toquen a una, ens organitzem a milers. La mateixa repressió que patim quan deixem de ser rendibles és la que abasta més enllà de la dissidència sexual, també a la classe treballadora i la joventut quan surt a lluitar, a les persones migrants o a qui desafiï aquest règim hereu del franquisme per molt que es pinti de rosa un dia a l’any.

És necessari que ens organitzem, per això des de diferents col·lectius convoquem mobilitzacions contra la LGBTIfòbia i la repressió en tot l’estat al llarg d’aquest cap de setmana. La solidaritat entre les lluites des d’una perspectiva antiracista, antipatriarcal i anticapitalista és una de les nostres majors armes. Unim-nos perquè per a unir totes aquestes forces que tanta por li donen a aquest sistema.


Facebook Twitter

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

Contra el 155 a l'escola catalana! No acatarem la sentència! Acabem amb deu anys de retallades!

Contra el 155 a l’escola catalana! No acatarem la sentència! Acabem amb deu anys de retallades!

Margarita Robles sabia que estava sent espiada quan negava que s'espiés a l'independentisme

Margarita Robles sabia que estava sent espiada quan negava que s’espiés a l’independentisme

El govern justifica l'espionatge a l'independentisme: "Què ha de fer un Estat quan algú declara la independència?”

El govern justifica l’espionatge a l’independentisme: "Què ha de fer un Estat quan algú declara la independència?”

Sánchez promet una reforma cosmètica del CNI per tapar l'escàndol Pegasus

Sánchez promet una reforma cosmètica del CNI per tapar l’escàndol Pegasus

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La borbonada de la setmana

La borbonada de la setmana

No a la Llei Iceta. No més casos com el de l'escola Folch i Torres!

No a la Llei Iceta. No més casos com el de l’escola Folch i Torres!