Món obrer

DEBAT TV

Pablo Castilla: "Podem treballar 30 hores i jubilar-nos abans, però hem d’imposar-ho mitjançant la mobilització"

Pablo Castilla, de Contracorrent, en el debat de #OpinaJove de 8TV. Defensant la reducció de jornada laboral a 30 setmanals per a repartir el treball sense reduir el salari, combatre la precarietat laboral i avançar l'edat de jubilació costejant les pensions amb impostos a les grans fortunes i els beneficis de les grans empreses.

dijous 30 de setembre| edició del dia


"Podem treballar 30 hores i jubilar-nos abans, però hem d'imposar-ho mitjançant la mobilització" - YouTube

Pablo Castilla, de Contracorrent, en el debat de #OpinaJove de 8TV. Discutint cara a cara amb la representant de Noves Generacions del PP, Irene Pardo, la politòloga liberal, Ysabel Sanz i el jove anarcosindicalista, Borja Salvador.

Defensant la reducció de jornada laboral a 30 setmanals per a repartir el treball sense reduir el salari, combatre la precarietat laboral i avançar l’edat de jubilació costejant les pensions amb impostos a les grans fortunes i els beneficis de les grans empreses.

Una joventut que lluita pel seu futur, calla la boca a la dreta, denúncia el rol de la burocràcia sindical i defensa la necessitat de construir una esquerra anticapitalista i revolucionària que sigui alternativa a l’esquerra del règim que governa per a les empreses des de Moncloa.
temes relacionats

Govern de coalició PSOE-UP    /    Món obrer   /    Precarietat laboral   /    Catalunya   /    Món obrer Estat espanyol   /    Política Estat espanyol   /    Sistema de Pensions

Comentaris

Comentar